Παπαμίχου Σπυριδούλα

Profiles Παπαμίχου Σπυριδούλα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, όπου και ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης στο πιάνο (τάξη Γ. Πατεράκη) και στα θεωρητικά. Το 1997 άρχισε τις σπουδές της στο φλάουτο (τάξη Ιβ. Γκλίνκα). Το 2000 εισήχθη στη σχολή Μηχανικής Βιοσυστημάτων στο Τ.Ε.Ι Λάρισας και συνέχισε τις σπουδές στο φλάουτο και στα θεωρητικά, αρχικά στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Δημοτικό Ωδείο Γιάννουλης, από το οποίο το 2008 έλαβε το Πτυχίο Αρμονίας με Άριστα (τάξη Γ. Μπαράκου). Συνέχισε τις σπουδές της στην Θεσσαλονίκη, με καθηγητή τον Dieter Vogt, στο Μουσικό Κολλέγιο και στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, από όπου έλαβε το Δίπλωμά της στο φλάουτο με Άριστα.

Έχει διδάξει φλάουτο στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας και σε ιδιωτικά ωδεία της πόλης, ενώ από το 2012 έως σήμερα διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Υπήρξε μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας με την οποία έχει πάρει μέρος σε διεθνή φεστιβάλ και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, σχετικά με το φλάουτο και με τα θεωρητικά.

Έχει συνεργαστεί με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) και την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Φθιώτιδας σε μουσικά αφιερώματα για το Πολυτεχνείο, τον Κ. Καρυωτάκη, το Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, το Ν. Καββαδία, τον Κ.Π. Καβάφη κ.α.

Έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμα ρεσιτάλ και συναυλίες με διάφορα σύνολα μουσικής δωματίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Λαμία, Λάρισα, Ιτέα, Τρίκαλα, Θήβα, Αλόννησος, Ελασσόνα, Θεσσαλονίκη). Ξεχωρίζουν η συμμετοχή της στο μουσικό σύνολο «ΣΥΝ-ΑΥΛΙΤΕΣ» (14 φλάουτα) το 2008 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η συμμετοχή της στα «Θερμοπύλεια» του Δήμου Λαμιέων το 2018 καθώς και στη μουσική παράσταση των «The Midnight Blue & friends» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το 2019.